Η Nautal αποκτά incrediblue

 

Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι η incrediblue είναι τώρα μέρος της οικογένειας της Nautal!

 

“Ιδιοκτήτες σκαφών με τρέχοντα σκάφη, καθώς και mega yachts που είναι εγγεγραμμένα στην incrediblue θα παραμείνουν στην πλατφόρμα αυτή, αλλά με ένα αναδιαμορφωμένο website που είναι ολοκληρωτικά επικεντρωμένο στον τομέα των πολυτελών σκαφών. Εντωμεταξύ, άλλοι τύποι σκαφών στην Incrediblue θα μεταφερθούν στη Nautal, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες σκαφών να επιτύχουν μεγαλύτερο όγκο κρατήσεων χάρη σε μια μεγαλύτερη διαδικτυακή παρουσία.” Octavi Uyà, Διευθύνων Σύμβουλος της Nautal

 

Ποιοί είμαστε?

 • Η Nautal είναι η μεγαλύτερη αγορά για ναύλωση σκαφών στην Ισπανία και μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ενοικίασης σκαφών στην Ευρώπη.
 • Ιδρύθηκε το 2013 ως μια online πλατφόρμα για τη σύνδεση των εταιριών ναύλωσης σκαφών και των ιδιωτών ιδιοκτητών σκαφών με χρήστες που επιθυμούν να νοικιάσουν ένα σκάφος για ταξίδι αναψυχής.
 • Διαθέτουμε έναν από τους μεγαλύτερους στόλους διαθέσιμων προς ενοικίαση σκαφών – περισσότερα από 19.000 σκάφη παγκοσμίως – ο οποίος περιλαμβάνει από ένα σκάφος ή ένα RIB (Φουσκωτό Σκάφος), ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ή ένα καταμαράν, μέχρι ένα αποκλειστικό superyacht 80 μέτρων.
 • Αυτή τη στιγμή, η Nautal δραστηριοποιείται στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Κροατία, την Ελλάδα, την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Καραϊβική, παρέχοντας υπηρεσίες ναύλωσης σε περισσότερες από 300 περιοχές σε 34 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Εδώ στην Nautal, έχουμε μία από τις μεγαλύτερες online πλατφόρμες για τη ναύλωση σκαφών στην Ευρώπη, οπότε η απόκτηση της incrediblue ήταν μια φανταστική ευκαιρία που δεν έπρεπε να χαθεί ώστε να επεκτείνουμε την καινοτόμο και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία μας.

 

Ο Αντώνιος Φιοράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Incrediblue, ο οποίος θα είναι πλέον μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Nautal, αισθάνεται επίσης ενθουσιασμένος για αυτή την απόκτηση, καθώς είπε: “Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα της προώθησης της χρήσης και απόλαυσης των σκαφών και της προσβασιμότητάς τους σε όλο και περισσότερους χρήστες κάθε ημέρα, αυτό θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε έναν πολύ ισχυρό παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά της ναύλωσης σκαφών”.

 

Τι θα συμβεί τώρα?

Θα βελτιώσουμε το website της Incrediblue που θα δείχνει μόνο τα πολυτελή VIP σκάφη μας, ενώ η Nautal θα παραμείνει μια online πλατφόρμα για ιστιοφόρα και μηχανοκίνητα σκάφη. Τώρα που έχουμε μια ακόμη ευρύτερη και πιο διεθνή πλατφόρμα, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μεγαλύτερη ποικιλία σκαφών σε όλο τον κόσμο, χωρίς να ξεχνάμε τα καλύτερα από τα superyachts.

 

Αμέτρητα Οφέλη για τους Ιδιοκτήτες Σκαφών!

 • Τα σκάφη σας θα λάβουν μεγαλύτερη έκθεση καθώς θα είναι εγγεγραμμένα στη Nautal.
 • Αύξηση της επισκεψιμότητας σε ένα πιο διεθνές website.
 • Μια ευρύτερη διεθνής βάση πελατών, αυξάνοντας τις πιθανότητες κρατήσεων.
 • Αλληλεπίδραση πελάτη σε περισσότερες γλώσσες. (8 για να είμαστε ακριβείς!)
 • Βελτιωμένη ποιότητα εξυπηρέτησης με μεγαλύτερη ανταπόκριση.

 

Βελτιώσεις στο website της Incrediblue και τα οφέλη για τους ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών

 • Ένα website που εστιάζει αποκλειστικά στον τομέα της πολυτέλειας.
 • Νέες στρατηγικές marketing.
 • VIP εξυπηρέτηση πελατών.

 

Βελτιώσεις στο website της Nautal και τα οφέλη για τους ιδιοκτήτες

 • Η προσθήκη των Ελληνικών στις 6 ήδη υπάρχουσες γλώσσες.
 • Η απόκτηση πολλών νέων ιδιοκτητών και σκαφών.
 • Μια πιο βαθιά γνώση της Ελλάδας και της Κροατίας.

 

Αυτό το ακούσατε πρώτα εδώ! Καθώς αποκτάμε τον στόλο της incrediblue στην αναπτυσσόμενη online πλατφόρμα μας, θα υπάρξει όχι μόνο μια ευρύτερη επιλογή πολυτελών σκαφών αναψυχής, αλλά και ιστιοφόρα, καταμαράν και μηχανοκίνητα σκάφη. Ό,τι θελήσετε, μαζί, θα τα έχουμε όλα!

 

Ακόμα Περισσότερα Οφέλη για τους Πελάτες!

 • Μια μεγαλύτερη βάση δεδομένων και επιλογή σκαφών.
 • Περισσότερες ευκαιρίες και προορισμοί για να διαλέξετε.
 • Μια ευρύτερη γκάμα τύπων σκαφών που περιλαμβάνονται στη Nautal.
 • Μιλάμε πάνω από 8 γλώσσες!
 • Μια ομάδα με άριστη γνώση και εμπειρία στον χώρο της ιστιοπλοϊας.
 • Η δωρεάν εγγύηση της Nautal με όλες τις κρατήσεις!

 

Και δεν είναι μόνο αυτά…

 

Καλωσορίσατε σε έναν κόσμο χωρίς χρεώσεις υπηρεσίας ή επιπλέον κόστη!

Αν έχετε νοικιάσει σκάφος από την Incrediblue στο παρελθόν, ίσως θυμάστε λίγο πιο αυξημένες τιμές λόγω χρέωσης υπηρεσίας.

Δεν απαιτούμε πλέον από τους καταπληκτικούς πελάτες μας να πληρώνουν αυτή την έξτρα χρέωση!

 

Μπορούμε να Σας Εγγυηθούμε την Καλύτερη Δυνατή Τιμή!!!

Επειδή είμαστε μια αξιόπιστη εταιρία με διαφάνεια και υγιή οικονομική κατάσταση, θα παρατηρήσετε επίσης εκπληκτικές τιμές και πρόσθετες ειδικές προσφορές διαθέσιμες σε εσάς! Με μια ευρύτερη ποικιλία σκαφών έρχονται φανταστικές προσφορές! Επομένως να έχετε το νου σας για τα emails μας, καθώς θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε και δεν θα θέλαμε να χάσετε.

 

Ένα Λαμπερό, Ολοκαίνουργιο VIP Website

Θέλετε να προσθέσετε μια αίσθηση πολυτέλειας στην ενοικίαση σκάφους σας? Μην ψάχνετε άλλο για εξειδικευμένη και άριστη εξυπηρέτηση πελατών στον τομέα των σκαφών αναψυχής. Η incrediblue θα διατηρήσει το όνομά της και θα γίνει το πρόσωπο της Nautal VIP, μαζί με την πεπειραμένη και φιλόδοξη ομάδα μας που χαίρεται να σας βοηθάει. Μέσω της απόκτησης της Incrediblue, η VIP αγορά μας θα βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. Αφήστε μας να υπερβούμε τις προσδοκίες σας με κάθε τρόπο.

 

Η Πολιτική Μας

Καθημερινά προσπαθούμε να είμαστε καινοτόμοι και φρέσκοι, συνεχίζοντας να ανοίγουμε καινούργιες πόρτες τόσο για τους πελάτες όσο και για τους ιδιοκτήτες μας, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλο τον κόσμο.

https://www.incrediblue.com/el

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *